Waarom

From Our Founder

Waarom?

Passie voor business developent

Dit blog komt voort uit mijn persoonlijke passie voor slim en verantwoord business development. Leads opvolgen is een cruciaal onderdeel in het structureel vergroten van je klantenbestand. In de praktijk blijkt dit op allerlei manieren heel lastig te zijn.

Steeds gemakkelijker, steeds succesvoller

Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen om te laten zien dat het niet onmogelijk is en zelfs niet moeilijk. Er zijn heel veel trucs en tools die je kunnen helpen. Bovenal komt het er vooral op neer dat je het moet doen, steeds weer, steeds slimmer, steeds beter. Uiteindelijk gaat het steeds gemakkelijker en ben je steeds succesvoller.

Sinds 1992 van fax, via e-mail naar internetmarketing

Na een handelsopleiding in Rotterdam te hebben afgerond en mij in de theorie van marketing te hebben verdiept, begon ik in 1992 als binnendienst bij een IT bedrijf. Daar is denk ik mijn voorliefde voor slimme tooling ontstaan.

Met ruim 25 jaar commerciële rollen (assistent, account- en unitmanager, Salesmanager, divisie directeur en uiteindelijk ondernemer) heb ik niet alleen veel verkoopervaring. Ik heb verkoop, marketing en leadopvolging zien veranderen. Eerst door de opkomst van e-mail, maar vooral door de komst van internet.

Maar ondanks alle veranderingen, blijft het in veel Business 2 Business van belang dat iemand op enig moment een lead oppakt en inkopt. Wanneer volg je een lead op en hoe scoor je je er het meeste opdrachten mee?2

Packages

Pricing Models For Every Need

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi et leo condimentum, mollis velit interdum, congue quam. 

Get In Touch

1234 sAn Francisco, CA 12345
+1 555 0394 848
info@diviconsulting.com

Interessant? Deel dit artikel!