Wie

Alex Bos

Sinds 1992 werk ik in commerciële rollen bij verschillende bedrijven. De afgelopen jaren kom ik steeds meer tot de conclusie dat leadopvolging een bottleneck is geworden, meer dan het genereren van leads.

Omdat ik op persoonlijke titel schrijf, vind ik dat ik ook bereikbaar moet zijn voor commentaar en vragen. Je kunt mij bereiken via Linkedin. Ik reageer ook op opmerkingen die mensen plaatsen bij posts.

Profiel Linkedin

Je kunt mij Linkedin profiel hier vinden. Daar kun je zien wie er in mijn netwerk zitten en waarmee ik momenteel zoal bezig ben. Ga gerust kijken en vraag een Linkedin connectie aan

Ik heb op mijn profiel L.I.O.N. staan. Daarmee geef ik aan dat ik een LinkedIn Open Networker ben.  Met andere woorden ik ga graag connectie aan met veel mensen. Ik wacht niet tot ik iemand persoonlijk ontmoet heb. Daar heb ik goede redenen voor.

Vinden
Voor mij is Linkedin vooral een zakelijke personen zoekmachine. Als ik prospects zoek of mogelijke leveranciers, heb ik graag zoveel mogelijk informatie. Hoe groter mijn netwerk, des te meer informatie mij ik ter beschikking staat.

Gevonden worden
Natuurlijk kun je deze beredenering ook omdraaien. Hoe meer mensen ik ken in de eerste ring, des te meer mensen er in mijn tweede en derde lijns netwerk mij kunnen vinden!

Samenwerking
Hoe meer mensen met mij in contact kunnen komen, des te groter mijn bereik. Dus ik heb meer kansen om kennis te delen, kennis te vergaren en samen te werken. Wie wil dat nou niet?

Zakelijke website

Als je meer wilt weten over mijn zakelijke activiteiten en die van mijn collega’s, dan kun je terecht op onze website

www.TachYons.nl

 

 

 

 

Interessant? Deel dit artikel!